jueves, 13 de diciembre de 2007

Engrescada

Avui estic engrescada. Escolto música que em fa sentir més a prop dels estels. És un sentiment que neix a la pantxa i acaba a la gola...Com si haguès de sortir disparat per la boca però es queda per fer-me sentir pessigolles al pit...Per dins, ben dins...explota...pressiona i flueix com aigua freda i calenta a la vegada..
M'estic movent estant quieta i et trobo a faltar, perquè vull compartir aquest moment amb tú, amb la meva meitat bessona i antagònica.

2 comentarios:

la vecina del quinto dijo...

una meravellosa sensació, no ho hagués pogut explicar millor...molt bé...m´ha agradat molt...em passare més per aquest blog...si vols fer-me una visita....
http://quefuerteturollo.blogspot.es

MEJOR QUE BIEN dijo...

Ei! merci! ¡qué fuerte tu rollo! em passaré segur...

Gràcies per la visita, i pel comentari...

Una abraçada